Akció!

HydroPort 16″

Original price was: 234 900 Ft.Current price is: 223 155 Ft.

A HydroPort 16” mobil párahűtő berendezés körülbelül 40-45m2 terület hűtésére alkalmas. A berendezés tartálya 57 liter, amellyel nagyjából 3 órás működés biztosított.
A csatlakozása a vízforráshoz egy ½”-os csatlakozóval történik. Ezt akár közvetlenül a csapvíz-rendszerre is csatlakoztathatjuk, mely által a tartály automatikus újratöltése biztosított az úszóval ellátott jakabszelepnek köszönhetően. Az egység fúvásának erősségét a ventilátor sebessége szabályozza, amely 3 fokozatban könnyedén állítható. Motorikusan szabályozható továbbá a gépből kifújt levegő vízszintes iránya is, azonban a függőleges irányítás a lamellák manuális úton történő mozgatásával oldható meg. Abban az esetben, ha nem szükséges a folyamatos légkezelés, az automatizálható és időzíthető funkciónak köszönhetően további energiát spórolhatunk meg.

Hydroport 16″ környezetre mért hatása:

A berendezés rendkívül környezetbarát elven működik és a károsanyag kibocsátása 0. Ez annak köszönhető, hogy kizárólag a természetes vízpárolgás általi hőelvonást hasznosítja és nem használ más egyéb hűtőközeget. Működés közben nem enged ki magából látható vizet, így nem nedvesíti a környezetét.

Hydroport 16″ használatba helyezése:

A berendezés telepítése nem igényel különösebb szaktudást, így tehát a kicsomagolás után akár azonnal megkezdhetjük az üzmeltetését. Az aljára szerelt 4 kerék által az egység szabadon, igény szerint elhelyezhető és mozgatható.

Hasonló gépeinkért kattintson erre a szövegre

További információk

Max. hűtőteljesítmény

12.5 kW

Légszállítás

6000 m3/h

Ventilátor típus

axiális

Ventilátor átmérő

526 mm

Max. hűthető terület

40 m2

Max. párásítható terület

150 m2

Elektromosság

1 fázis, 230V, 50 Hz

Elektromos teljesítmény

250 W

Ventilátor fokozatszám

3

Zajszint

46/48/50 dB

Víztartály térfogat

57 Liter

Tápvíz csatlakozás

1/2" külső menet

Max. vízfogyasztás

20 liter / óra

Nettó súly

30 kg

Méret

800*1380*480 mm

Vezérlés típusa

Kézi

Fázisvesztés védelem

Igen

Túltöltés védelem

Igen

Szivattyú szárazon futás védelem

Igen

Távirányító

Igen

Swing funkció

Igen