HydroPort City Cooler

2 490 000 Ft

A HydroPort City Cooler levegő hűtő és -párásító berendezéseink elsődleges célja a kisebb helyiségek és terek levegőjének irányított, fókuszált optimalizálása. Főleg VIP páholyok, stúdiók és riport szobák esetében nyújtanak kitűnő megoldást. A gépek közvetlen környezetében kifejezetten kellemes atmoszféra alakul ki, amely általános komfortérzetet és nyugalmat biztosít az ott tartózkodó emberek számára.

Hydroport City technológiája:

HydroPort berendezéseink közül a City Cooler gépek az úgynevezett Deep Cooling ultrahatékony hűtési technológiával működnek, melynek köszönhetően a levegő eddig soha nem látott hatékonysággal hűthető. A hagyományos párahűtőkhöz képes 50%-kal nagyobb hűtőteljesítményt eredményez.

Tökéletes megoldás fix, folyamatos hűtésre is, azonban a kompaktságának és könnyed mobilitásának köszönhetően ad-hoc jelleggel felmerülő különleges hűtési igényeket is könnyedén képes ellátni akár kültéren is.

Az újratervezett, szabályozható lamelláknak köszönhetően a City Cooler esetében választhatunk fókuszált, célzott irányú hűtést is, vagy pedig szélesebb hűtési lefedettségű terület. A választás az Öné!

További információk

Légszállítás

5200 m3/h

Ventilátor típus

axiális

Max. hűthető terület

50 m2

Elektromosság

1 fázis, 230V, 50 Hz

Elektromos teljesítmény

1.3 kW

Nettó súly

210 kg

Méret

808 x 940 x 1985 mm

Fázisvesztés védelem

Igen

Túltöltés védelem

Igen

Szivattyú szárazon futás védelem

Igen

Távirányító

Igen

Automatikus hőmérséklet szabályozás

Igen

Vezetőképesség mérés

Igen

Automatikus ürítés

Igen

Távoli WiFis elérés

Igen