Akció!

HydroPort VIP

Original price was: 189 900 Ft.Current price is: 180 405 Ft.

A HydroPort VIP mobil párahűtő berendezés Standard Cooling techológiával működik és körülbelül 30m2 terület hűtésére alkalmas. A berendezés tartálya 45 liter, amellyel nagyjából 3 órás működés biztosított.

A csatlakozása a vízforráshoz egy ½”-os csatlakozóval történik. Ezt akár közvetlenül a csapvíz-rendszerre is csatlakoztathatjuk, mely által a tartály automatikus újratöltése biztosított az úszóval ellátott jakabszelepnek köszönhetően. Az egység fúvásának erősségét a ventilátor sebessége szabályozza, amely 3 fokozatban könnyedén állítható. Motorikusan szabályozható továbbá a gépből kifújt levegő vízszintes iránya is, azonban a függőleges irányítás a lamellák manuális úton történő mozgatásával oldható meg. Abban az esetben, ha nem szükséges a folyamatos légkezelés, az automatizálható és időzíthető funkciónak köszönhetően további energiát spórolhatunk meg.

A HydroPort VIP környezetre mért hatása:

A berendezés rendkívül környezetbarát elven működik és a károsanyag kibocsátása nulla. Ez annak köszönhető, hogy kizárólag a természetes vízpárolgás általi hőelvonást hasznosítja és nem használ más egyéb hűtőközeget. Működés közben nem enged ki magából látható vizet, így nem nedvesíti a környezetét.

HydroPort VIP használatba helyezése:

A berendezés telepítése nem igényel különösebb szaktudást, így tehát a kicsomagolás után akár azonnal megkezdhetjük az üzmeltetését. Az aljára szerelt 4 kerék által az egység szabadon, igény szerint elhelyezhető és mozgatható.

Hasonló gépeinkért kattintson erre a szövegre

További információk

Légszállítás

3500 m3/h

Ventilátor típus

axiális

Max. hűthető terület

30 m2

Max. párásítható terület

125 m2

Elektromosság

1 fázis, 230V, 50 Hz

Elektromos teljesítmény

160 W

Ventilátor fokozatszám

3

Zajszint

57/59/62 dB

Víztartály térfogat

45 Liter

Max. vízfogyasztás

3-5 liter / óra

Nettó súly

28 kg

Méret

550x408x1665 mm

Vezérlés típusa

LCD + távirányító

Fázisvesztés védelem

Igen

Túltöltés védelem

Igen

Szivattyú szárazon futás védelem

Igen

Távirányító

Igen

Swing funkció

Igen