A nyári évszak mellébeszélés nélkül kijelenthetjük, hogy mindenki nagy kedvence. Ilyenkor mindannyian szívesen kiülünk egy finom ebédet elfogyasztani családdal, barátokkal kedvenc éttermünk teraszára. De hiába a szikrázó napsütés és a finomabbnál finomabb ételek, ha levegőért kell kapkodnunk a nagy melegben. Ezt persze megpróbálhatjuk elkerülni azzal, hogy későbbre foglalunk asztalt, de egy igazán jó nyár folyamán egészen késő estig, vagy éjszakáig is füllesztő lehet az időjárás.

Éttermi dolgozóként az adott vendéglátóipari egység elvárásainak megfelelően egyenruhát viselünk, mely sokszor eltér a kényelmesen lenge nyári öltözék fogalmától. Az a felszolgáló, akinek a teraszon kell a legjobb formáját hozni, nem lesz képes úgy teljesíteni, mint a kellemes benti klímában dolgozó kollégái. A forróság és a fülledt levegő hatására az összpontosító képesség romlik, a figyelmetlenség pedig nő; még a legtapasztaltabb főpincér is felcserélheti az asztalokat, vagy összekeverheti a rendeléseket, melyek mindenki számára kellemetlen szituációkat szülnek.

Ebben nyújt segítséget a HydroPort párahűtő berendezés, mely használatával garantálhatjuk a megfelelő klímát éttermünk teraszán. Mobil hűtőberendezéseink nem csak a hőmérséklet
csökkentésére alkalmasak, de a páratartalmat is képesek szabályozni és nagy teljesítményüknek köszönhetően tágas helyeken is kiválóan alkalmazhatóak. Mivel berendezéseink teljes mértékben természetes, víz alapú hűtéssel működnek, semmilyen káros hatásuk nincs az egészségre. A HydroPort mobilgépek további előnyeit szaporítja a bogarak és rovarok távoltartása, illetve, hogy megköti a port és a pollent, melyek allergiás tünetek szempontjából kifejezetten szimpatikusak lehetnek a teraszon tartózkodó vendégek, illetve dolgozók számára.

etterem-teraszhutes

A HydroPort evaporatív hűtőberendezés egy környezetbarát, ugyanakkor költséghatékony megoldás éttermi teraszok levegőjének felfrissítésére és hűtésére. Szaktudást nem igényel üzemeltetésük és felügyelet nélkül is tökéletesen teljesít. Víz (akár csapvíz) alapú működésükhöz két alternatívát tesz lehetővé a gépek kialakítása:

  • Kiépített víz-rácsatlakozással automatikusan egy vizes tömlőn keresztül
  • Kézi feltöltéssel a berendezés oldalán kialakított ajtón keresztül

 

Miért éri meg a HydroPort mobil hűtőgép:
  • Könnyű mozgatás a gépek aljára szerelt 4 keréknek köszönhetően
  • Felügyelet nélküli működés
  • A telepítés nem jelent nagy kiadást más rendszerekkel összehasonlítva
  • Nincs szükség tervezésre és engedélyeztetésre
  • Minimális áram- és vízfogyasztásának köszönhetően energia- és költséghatékony (EER 15-40)
  • Szabályozható a ventiláció iránya és intenzitása

Az energiatakarékos és környezetbarát megoldás alacsony ára mellett a HydroPort gépek hatékonysága 8-12°C-os hőmérsékletcsökkenést is elérhet a megfelelő beállításokkal az adott
területen.

Kérje energetikai mérnökeink ingyenes helyszíni felmérését, hogy tiszta és pontos képet kapjon lehetőségeiről éttermi teraszának hűtésére. Ne habozzon, keressen minket még ma!