Jellemzően ipari csarnokokban, logisztikai központokban, csomagolóüzemekben, stb. az egyre forróbb nyári melegekben a hűtés elengedhetetlen a dolgozók számára kialakított munkaterületeken. A vállalat vezetőségének ugyanannyira fontos, hogy a dolgozók komfortosan érezzék magukat munkahelyükön, ugyanis a túl meleg légkörben romlik a produktivitás, kevésbé tudnak összpontosítani, ami akár beláthatatlan következményekkel, balesetekkel is társulhat. A megfelelő hőmérséklet mellett az optimális páratartalom fenntartása is legalább annyira fontos, ugyanis a túl száraz levegő szemszárazsághoz, nyálkahártya kiszáradáshoz, az pedig különböző felsőlégúti megbetegedésekhez is vezethet. A munkaerő kiesése szintén kedvezőtlen mindenki számára.

A HydroPort mobil hűtőberendezések tökéletes megoldást nyújthatnak egy-egy adott munkaállomás párásítására és hűtésére egyaránt. A HydroPort gépek kialakítása különböző alternatívákat kínál; működtethető rácsatlakoztatott vízrendszerről is, de amennyiben ez nem megoldható a területen, kézi feltöltésre is van mód.

munkaallomas-hutes

 

A HydroPort mobil párahűtő előnyei:
 • Minimális befektetés: nem von maga után tervezési költségeket, nincs szükség
  engedélyezésre és különösebb építési ráfordítás sem szükséges
 • A berendezések működtetése nagyon egyszerű, felügyeletet nem igényel
 • Csak azon a területen fejti ki hatását, ahol üzemel; a légsebességet, a ventiláció irányát és a
  hűtési intenzitást is egyszerűen a dolgozók igényeire lehet szabni
 • Energia- és költséghatékony (EER érték 15-40) a minimális víz- és áramfogyasztásnak
  köszönhetően
 • A gépek alján elhelyezkedő 4 kerék könnyű mozgatást garantál

A Hydroport mobilberendezések rendkívül alacsony ára és fenntartási költségei mellett akár 8-12°C-os hőmérsékletcsökkenést is elérhetnek a hűtött munkaterületeken, ezzel elősegítve a dolgozók komfortérzetét és a figyelmetlenségből legyártott hibás termékeket, esetleg baleseteket.
Ingyenes helyszíni felmérést ajánlunk energetikai mérnökeink részéről, hogy leendő ügyfeleink mihamarabb élvezhessék az evaporatív hűtés adta lehetőségeit.
Keressenek minket bizalommal!