A nyári évszakot mindenki szereti kültéren tölteni. Pláne, ha vendégségbe hívhatjuk családunkat, barátainkat és közösen tölthetjük velük az egész napot. Sajnos azonban sok esetben nehézségekbe ütközünk a túl forró nyári napokon. Akár egész késő estig fülledt és meleg maradhat a levegő, ami rontja az együtt töltött idő élvezeti értékét.

Cégünk mobil párahűtő berendezései megfelelő kültéri légkezelést biztosítanak az egybegyűltek számára. A víz elpárologtatásának hőelvonásával HydroPort gépeink képesek akár a kültéri levegőtől 8-12°C-kal alacsonyabb hőmérsékleten szolgáltatni a levegőt. A gép alján található víztartályból egy keringető szivattyú tolja fel a vizet a gép tetejére, ahol egy csepegtető tálca egyenletesen elosztja azt a béléstesten. A béléstest egy speciális papír betét, melynek sejtalapú kialakítása lehetővé teszi, hogy a levegő a legnagyobb felületen párologtassa a vizet. A gép hátulján elhelyezett ventilátor beszívja a kültéri levegőt egy szűrőbetéten keresztül és tovább fújja azt a nedves béléstest irányába. Az innen kilépő levegővel hűtjük a teret, illetve egyúttal párásítjuk.

kültéri hűtés

A HydroPort párahűtő berendezés hátsó oldalán elhelyezkedő szűrőbetét gondoskodik a rovarokról, a béléstest nedvessége pedig megköti a levegőben szálló port és pollent. Ezzel is hozzájárulva a kellemes élményhez és csökkentve az allergiás tüneteket. HydroPort berendezéseink automatikus vízellátásáról egy tömlős rácsatlakozással gondoskodhatunk, de amennyiben ez nem megoldható az adott helyszínen, manuálisan is feltölthetjük a víztartályt a gép oldalán kialakított ajtón keresztül.

Kültér hűtésének előnyei, ha a HydroPort evaporatív berendezést választjuk:
  • Egyszerű használata nem igényel szaktudást
  • A berendezés tökéletes működéséhez nincs szükség állandó felügyeletre
  • Működtethető akár csapvízzel is
  • Kerekeken gurulva könnyű az átmozgatás
  • Alacsony víz- és villanyfogyasztásának köszönhetően nagyon energia- és költséghatékony
  • Nincs károsanyag-kibocsátás

A HydroPort mobil párahűtő gépek rendkívül környezetbarát hűtési megoldást jelentenek kültéren. Míg egy ventilátor csak forgatja ugyanazt a hőmérsékletű levegőt, cégünk berendezései kellőképp le is hűtik, illetve párásítják azt. Elenyésző víz- és energiafelhasználásuk miatt meglehetősen költséghatékony a felhasználásuk. Kérje energetikai mérnökeink segítségét, az ön személyre szabott hűtési tervének felállítása érdekében. Keressen minket még ma és tudjon meg többet az evaporatív hűtéssel kapcsolatban.