HydroPort berendezéseink közül a VIP gépek rendelkeznek az úgynevezett Deep Cooling ultrahatékony hűtési technológiával, melynek köszönhetően a levegő eddig soha nem látott hatékonysággal hűthető. A hagyományos párahűtőkhöz képes 50%-kal nagyobb hűtőteljesítményt eredményez.

Ezek a berendezések két ventilátort használnak, melyek közül a felső az első, míg az alsó a második hűtőkörhöz tartozik. A felső ventilátor a speciális közegen keresztül szívja a külső levegőt, amely a környezetbe távozik. A víz párolgása nem csak a levegőt hűti le, hanem az alumínium lamellás felületet is, amely által a HydroPort tartályában lévő víz hőmérséklete lecsökken 20°C körüli értékre.

A lehűtött vizet a keringető szivattyú bevezeti egy levegő-víz hőcserélőbe. Így a beszívott 36°C-os levegőt 27°C-os hőmérsékletre hűti elő az első körös hőcserélő, normál hőátadás útján. A második hűtőkörhöz tartozó ventilátor az előhűtött levegőt átszívja az alumínium lamellás béléstest alsó részén, így állandó entalpia mentén a párolgással járó hőelvonás segítségével tovább hűl a levegő akár 18°C értékre. A kétkörös gépek ezt a hűvös levegőt juttatják be a csarnokba, illetve környezetbe. A fenti hőmérséklet értékek a külső hőmérséklet és páratartalom függvényében változhatnak.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve