Egy esküvő megrendezése nem kis gonddal jár. Ezt megtanulhatjuk filmekből, történetekből, vagy személyes tapasztalatok alapján. Az első kérdés általában a rendezvény helyszínével kapcsolatban ötlik fel. Minden egybekélő ifjú pár szeretne egy meseszép helyen megesküdni és gyönyörű fényképeken megörökíteni ezt a csodálatos napot. Kézenfekvő megoldás a kültéri esküvő, ugyanis hazánk festői tájakkal rendelkezik. Miután sikerül kiválasztani a megfelelő helyszínt ahol a násznép is boldogan legeltetheti szemeit, felvetődik a kérdés, hogy mi lesz, ha nem megfelelő az adott napon a hőmérséklet?

Természetesen az esővel nem számolunk, mert az rossz babona egy esküvőn, de a „túl jó idő” is okozhat kellemetlenségeket. Elegáns öltözékben táncolni egy forró nyári napon fárasztó és rontja is az élményt. A HydroPort mobil párahűtő berendezések ilyen esetekre is tökéletes megoldást nyújtanak. Irányított és szabályozott ventilációjukkal pontosan azt a helyet tudjuk hűteni, amelyiket szeretnénk, pl. a táncparkettet!

Kültéri esküvőhűtés

Cégünk párahűtő berendezései a víz elpárolgásának hőelvonásával hűtik a levegőt. Egy szivattyú juttatja fel a gép alján elhelyezkedő víztartályból a tetejére a vizet, ahol azt egy csepegtető tálca egyenletesen eloszlatja a béléstesten. A speciális papír béléstest méhsejt alapú mintázatán a víz a lehető legnagyobb felületen érintkezik a levegővel, így maximális a párolgás. A berendezés hátulján található ventilátor a kültéri levegőt átszívja egy szűrőbetéten, majd tovább fújja az átnedvesített béléstest felé. Innen a levegő akár 8-12°C-kal alacsonyabb hőmérsékleten lép ki és frissíti fel az ünneplő közösség légterét.

Esküvőhűtése Hydroport párásító berendezéssel:
  • Egyszerű használata nem igényel szaktudást, vagy állandó felügyeletet
  • Nincs károsanyag kibocsátás
  • Por és pollen megkötő tulajdonság
  • Akár 8-12°C-kal alacsonyabb légáram
  • A kerekekre szerelt kivitel miatt könnyű mozgatni

Míg egy ventilátoros megoldás csak mozgatja a levegőt, a Hydroport mobil párahűtő berendezés rendkívül hatékonyan le is hűti azt. A szívóágon elhelyezkedő porszűrő betét gondoskodik a rovarok megfékezéséről, a nedves béléstest pedig természetes úton megköti a levegőből elszívott port és
pollent, ezzel jelentősen csökkentve a kellemetlen allergiás tüneteket. A ventiláció iránya és intenzitása egyszerűen állítható, így nem csak a tánctér hűtésére alkalmas, ahol kellemes érzetet ad egy hűvös légáram; akár csendesebb és nyugodtabb leülős részeken is megfelelő, alacsonyabb fokozaton.
Amennyiben a hőmérséklettől való félelme akadályozza a tökéletes esküvő megtervezését, ne habozzon felkeresni minket, hogy tanácsainkkal és szolgáltatásainkkal segíthessük önöket életük legszebb napját felhőtlenül élvezni!