Az általunk forgalmazott HydroPort evaporatív párásító berendezésekkel könnyedén szabályozható a páratartalom kisebb üzemek, nyomdák, csarnokok esetén. Gépeink központi páratartalom vezérlőre köthetőek, így az előre beállított relatív páratartalom értékeken tartják a benti levegő minőségét.

ipari mobil párásító

Olyan mobilis, könnyen mozgatható berendezés, amelynek segítségével szabályozható egy adott ipari helyiség, csarnok, üzem levegőjének páratartalma. Ezek a gépek kerékkel vannak ellátva a könnyű mozgatás érdekében. Működtetéséhez mindössze áram és víz szükséges.

Ipari-mobil-parasito-gep

Ezen párásító technológia megfelelő minőségű vizet igényel a hosszú élettartartam érdekében, amellyel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére akár egyedi vízkezelő rendszer kiépítésében is. Minden esetben külön figyelmet fordítunk a legionella baktérium elleni védekezésre és annak megfékezésére. Ehhez több különböző megoldást és vegyszert is kínálunk.

A gépeinket automatikus vízürítéssel látjuk el, valamint az általunk beadagolt vegyszerek meggátolják a mirkoorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodását a gépben, illetve a béléstesteken.
A vízkő kirakódásra szintén több megoldást kínálunk, ezek közül vegyszeres kezelés, vagy akár a hagyományos ioncserélős vízlágyító technológia is rendelkezésre áll. Bizonyos esetekben membránszűrést alkalmazunk, ha az ügyféli igény úgy kívánja.

Bizonyos anyagok esetében speciális felféltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy a tárolás biztonságos legyen. Ezekben az esetekben is nagyszerű választás a HydroPort ipari mobil párásító berendezések használata, hiszen álatala könnyedén megolható egy ideiglenes vagy állandó páratartalom fenntartása is a levegőben.

Egy nem megfelelő páratartalmú munkahelyen, irodában az alkalmazottak sokkal kevésbé képesek a megfelelő, minőségi munkavégzésre, hiszen a komfort hiánya elvonja a figyelmüket. A hagyományos légkondicionáló berendezések rengeteg energiát használnak fel nyáron az irodai légkör lehűtésére és emellett szárítják a beltéri levegőt.

Ezen rendszerek pozitív tulajdonsága az alacsony bekerülés, így ár érzékeny vevők részére is van megoldásunk. Ezen rendszerek üzemeltetése szintén alacsonynak mondható, valamint a karbantartásuk egyszerű.
A nyári időszakban a berendezések helyi hűtésre is használhatóak, hiszen kerekeken gurulnak, így bárhova mozgathatóak az üzemen belül.

A HydroPort ipari mobil párásító gépek 10 legfőbb előnye:

  1. Alacsony beruházási-, üzemeltetési- és karbantartási költség
  2. Választható opcionális kiegészítők, szabályozók (páratartalom, hőmérséklet, automatikus ürítés, időzítő elektronika)
  3. Nyáron hűtésre, télen pára szabályozásra is használható ugyanazon berendezés
  4. Mobil, bárhol könnyedén elhelyezhető
  5. Egy csarnokon belüli munkaállomás helyi párásítására is használható
  6. Légszűrő, légmosó, légtisztító hatások, hiszen működése közben egy nedves betéten keresztül forgatja át a belső levegőt
  7. Választható belső/külső vízkezelés opciók
  8. Raktárkészletről, azonnal szállítható
  9. Folyamatos és azonnali alkatrészellátás
  10. Cégünk által végzett szezonon kívüli tárolás, tisztítás, karbantartás szolgáltatások

ipari-mobil-parasito-irodak

 

ipari-mobil-parasito-ipar