Az általunk forgalmazott HydroPort evaporatív párásító berendezésekkel könnyedén szabályozható a páratartalom kisebb üzemek, nyomdák, csarnokok esetén. Gépeink központi páratartalom vezérlőre köthetőek, így az előre beállított relatív páratartalom értékeken tartják a benti levegő minőségét.

ipari mobil párásító

Olyan mobilis, könnyen mozgatható berendezés, amelynek segítségével szabályozható egy adott ipari helyiség, csarnok, üzem levegőjének páratartalma. Ezek a gépek kerékkel vannak ellátva a könnyű mozgatás érdekében. Működtetéséhez mindössze áram és víz szükséges.

Ipari-mobil-parasito-gep

Ezen párásító technológia élettartamát megsokszorozhatjuk ha megfelelő minőségű vizet használunk az üzemeltetéshez. Ezzel a kérdéssel kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésére akár egyedi vízkezelő rendszer kiépítésében is. Minden esetben külön figyelmet fordítunk a legionella baktérium elleni védekezésre és annak megfékezésére. Ehhez több különböző megoldást és vegyszert is kínálunk.

A gépeinket igény esetén automatikus vízürítéssel és / vagy automatikus páraszint kapcsolóval látjuk el. Az általunk beadagolt vegyszerek meggátolják a mirkoorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodását a gépben, illetve a béléstesteken.
A vízkő kirakódásra szintén több megoldást kínálunk, ezek közül vegyszeres kezelés, vagy akár a hagyományos ioncserélős vízlágyító technológia is rendelkezésre áll. Bizonyos esetekben membránszűrést alkalmazunk, ha az ügyféli igény úgy kívánja.

Bizonyos anyagok raktározása és kezelése esetében speciális feltéltételeknek kell megfelelni a levegő minőségét illetően ahhoz, hogy a tárolás biztonságos és megfelelő legyen. Ezekben az esetekben is nagyszerű választás a HydroPort ipari mobil párásító berendezések használata, hiszen általa könnyedén megoldható egy tér ideiglenes vagy állandó páratartalmának fenntartása is a levegőben.

Egy nem megfelelő páratartalmú munkahelyen, irodában az alkalmazottak sokkal kevésbé képesek a megfelelő, minőségi munkavégzésre, hiszen a komfort hiánya elvonja a figyelmüket. A hagyományos légkondicionáló berendezések pedig rengeteg energiát használnak fel nyáron az irodai légkör lehűtésére és emellett szárítják a beltéri levegőt.

A mi rendszereink legszembetűnőbb pozitív tulajdonsága az alacsony ár, így ezáltal az erre érzékeny vevők részére is van megoldásunk. Ezen rendszerek üzemeltetési költsége szintén alacsonynak mondható, a karbantartásuk pedig egyszerű.
A nyári időszakban a berendezések akár helyi hűtésre is használhatóak, hiszen kerekeken gurulnak, így bárhová mozgathatóak az üzemen, helyiségen, csarnokon belül.

A HydroPort ipari mobil párásító gépek 10 legfőbb előnye:

  1. Alacsony beruházási-, üzemeltetési- és karbantartási költség
  2. Választható opcionális kiegészítők, szabályozók (páratartalom, hőmérséklet, automatikus ürítés, időzítő elektronika)
  3. Nyáron hűtésre, télen pára szabályozásra is használható ugyanazon berendezés
  4. Mobil, bárhol könnyedén elhelyezhető
  5. Egy csarnokon belüli munkaállomás helyi párásítására is használható
  6. Légszűrő, légmosó, légtisztító hatások, hiszen működése közben egy nedves betéten keresztül forgatja át a belső levegőt
  7. Választható belső/külső vízkezelés opciók
  8. Raktárkészletről, azonnal szállítható
  9. Folyamatos és azonnali alkatrészellátás
  10. Cégünk által végzett szezonon kívüli tárolás, tisztítás, karbantartás szolgáltatások